Linkek

Online marketing felsőfokon! – Virtuarium Informatikai Kft

Egy új honlap tervezésekor az első és legfontosabb teendőnk a weboldal céljának meghatározása. Céges weboldal esetében a következő teendőnk a vásárlóink, vagyis a honlapunk célközönségének a megállapítása, merthogy nekik – és hozzájuk – fog szólni az oldal.
És csak ezek után következik a menük és a tartalom meghatározása, valamint a weblap grafikai megtervezése. A használói élmény fokozását beépített, hasznos funkciókkal segítjük, illetve az üzleti eredményességet is plusz kiegészítőkkel és bővítményekkel növelhetjük, mint például egy hírlevél küldő rendszer a hozzá tartozó hírlevél feliratkozással, vagy egy saját linkkatalógus üzemeltetésével.
Fontos, hogy a honlap elkészítésével párhuzamosan elkészítsük a Látogatottság Növelő Tervünket is, vagyis az Internet Marketing Tervet. Mert semmit sem ér az a weboldal, amit nem találnak meg a látogatók, ahonnan nem jönnek vásárlók. Mi profi, szép és üzletileg sikeres weboldalakat készítünk ügyfeleinknek, amelyek egyaránt tartalmaznak minden fontos SEO és adatbiztonsági beállítást és funkciót.
Kereső optimalizálásról további hasznos információkat a weboldalunkon talál.

Bár egy sikeres weboldal elkészítése, egy profi marketing terv kivitelezése igencsak komoly dolog, azért weboldalunkon a humornak is helyet adunk, és igazán szórakoztató marketing és menedzsment vicceket olvashat.


Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Piackutatás, üzleti terv, működési terv, marketing terv, értékesítési terv és pénzügyi terv készítése kisvállalkozóknak.


Munkaidő és szabadság nyilvántartó program, beléptető rendszer

Egy felhasználóbarát munkaidő-nyilvántartó és szabadság nyilvántartó programot, valamint a hozzá tartozó beléptető rendszert kínáljuk cégeknek, hivataloknak, intézményeknek, amellyel könnyen elkészítheti a szabadságtervet és a munkaidő nyilvántartást is.


Linlib integrált könyvtári rendszer, könyvtári program

Szeretnéd nyilvántartani az otthoni könyv és film állományod? Kiváló választás a Linlib könyvtári program, amit még könyvtárosi végzettség nélkül is könnyen megtanulhatsz használni és nem csak egy katalógust kapsz, hanem még a kölcsönadást is egyszerűen elvégezheted a program segítségével.
De természetesen gondolunk a könyvtárakra is, hiszen a program alapvetően a könyvtári munkák nyilvántartására készült,mégpedig a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenféle könyvtári igényt kiszolgál. Próbálja ki, használja Ön is a Linlib integrált könyvtári programot!


Nyereményjáték ingyen

Kisregény, novella, mese és vers gyűjtemény

Virtuarium e-könyv kiadó, e-könyv kiadás ingyen, e-könyv webáruház, könyvesbolt, ajándékutalvány, szerepjáték, képek, fotó, grafika, festmény

Fényképezőgép, távcső, mikroszkóp webáruház

Szexi női fehérnemű, harisnya, melltartó,  hálóing, tanga, bugyi, erotikus jelmez, köntös, pizsama, combfix, mamusz, fűző, míder, corset, babydoll, cicaruha, webáruház


Virtuarium szerepjáték könyvesbolt


Poppy köntös, poppy hálóing, poppy pizsama, poppy mamusz, poppy bikini, poppy pléd, poppy kispárna

Shiny szexi fehérnemű, exkluzív fehérnemű webáruház, erotikus jelmezek

Anabel, bandeau és origami bikini webáruház – akciós szexi bikinik és divatos fürdőruhák óriási választéka!

Poppy női köntös, poppy hálóing, poppy mamusz, poppy pléd, poppy babydoll, poppy bikini, poppy kispárna, poppy pizsama és fehérnemű webáruház

Esküvői fotós,  rendezvény fotózás, családi, glamour, gyerek  fotó, termékfotó
Baja, Budapest, Kalocsa, Szekszárd


Olcsó poliurea bevonat készítő szórógép, csónakfelújítás. pick-up és platóvédelem poliurea bevonattal. Purhab szórógép magyarországi forgalmazója!

Purhabszóró gépek: elektromos, hidraulikus és pneumatikus. Poliureabevonat szóró gépek: plató-, raktér- és csónakfelújításra, védőbevonat készítésre. Airless festékszóró – levegő nélküli porlasztó rendszer. A porlasztást a nagy anyagnyomás végzi. Glett szóró gépek és útjelfestő szórógépek olcsó, nagy választékban!

E-könyv katalógus

Könyvajánló: Laczkó Péter – Jubileumi Tudományos Évkönyv a Líránál

Laczkó Péter – Legyen tiéd az Aranycsapat! – könyvajánló cégvezetőknek

Laczkó Péter könyvei a Bookline könyvkiadónál

Képíró-képolvasó hétvége – camera obscura készítés Laczkó Péter vándorfotográfussal


Befektetés, biztosítás, pénzügyi tanácsadás

A közös képviselő csalásainak leleplezése – tudnivalók a társasház kezelésről, a közgyűlésről, a közös képviselő és a számvizsgáló bizottság feladatairól. Hogyan váltsuk le a közös képviselőt? A társasházi SZMSZ tartalma.

Epelus.hu: online minőségi pelenka webáruház, baba popsi törlőkendők, babakrémek, bababolt webshop. Pelus házhozszállítás, akciós pampers pelenka rendelés.

Kellemes illatú vegyszermentes gyógynövényes gyulladáscsökkentő krém ízületi és izomfájdalmakra. Biztonságos, prémium gyulladáscsökkentő krém és fájdalomcsillapító krém bio összetevőkkel, kiemelkedően magas hatóanyagtartalommal.

A Sensa24 egy okostelefonra ingyenesen letölthető egészségügyi applikáció, mely vérnyomás, pulzus, vércukor és testsúly adatok rögzítésére, digitális naplózására, valamint szívritmuszavar észlelésére alkalmas.