Adatvédelmi és Jogi nyilatkozat

A személyes adatok védelméről
A bajai Ady Endre Városi Könyvtár bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott – személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.

A bajai Ady Endre Városi Könyvtár tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a bajai Ady Endre Városi Könyvtárhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a bajai Ady Endre Városi Könyvtár – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A bajai Ady Endre Városi Könyvtár kizárólag a megjelölt célra használja fel a személyes adatait, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival, semmilyen formában nem adja át harmadik félnek, és minden észszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a bajai Ady Endre Városi Könyvtár weboldalairól más intézmények és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a bajai Ady Endre Városi Könyvtár nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

 

A szerzői jogról
A bajai Ady Endre Városi Könyvtár weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a bajai Ady Endre Városi Könyvtár kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a bajai Ady Endre Városi Könyvtár fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A bajai Ady Endre Városi Könyvtár minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

 

Cookie használat
Az internethasználat során az egyes meglátogatott weboldalak cookie-kat (sütiket) küldenek a gépünkre, amelyek ott eltárolódnak. Ezek lehetőséget biztosítanak egyes adataink lekérdezésére, a felhasználó internethasználatának nyomon követésére.
Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy oldalaink látogatottságát a fenti technikával mérjük, ennek érdekében szervereink automatikusan rögzítik azokat az adatokat, amelyeket a böngészők bármely webhely meglátogatásakor elküldenek (pl. IP-cím, használt böngészőprogram, képernyőfelbontás, stb.), ezek a saját adatbázisunkban eltárolódnak.
Honlapunk ezeket az információkat a weboldal Ön által történő használatának értékelésére használja.
A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul adatainak feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és a fentiekben meghatározott célokra.